Теодора Балабанова, която загина нелепо в Гърция при опит да

...
 Теодора Балабанова, която загина нелепо в Гърция при опит да
Коментари Харесай

НЕОПИСУЕМА ТРАГЕДИЯ. Теодора Балабанова е издъхнала в ръцете на много известен българин.

 Теодора Балабанова, която почина неуместно в Гърция при опит да сложи връх за " Гинес ", е издъхнала в ръцете на Иван Киров - сина на отвлечения предприемач Киро Киров. Това споделя самият Иван. 


Покрусен, той написа на страницата си във Facebook: 

Вчера на 24.09.17 беше черен ден! При опит да сложи Световен Рекорд за гмуркане в открити води, почина обичаната ми инструкторка и скъпа другарка Теодора Балабанова. Издъхна ми в ръцете... Рекорда няма да бъде приет, само че за мен ТИ ТЕО си Световната Рекордьорка и постоянно ще има особено място за теб в моето сърце... Не мога да опиша тъгата си, че не успяхме да те спасим... Не мога да си показва по какъв начин се усещат роднините ти... Съжалявам...



Пред Нова телевизия брачният партньор на Теодора, Михаил, показа потресаващата истина: 

Направихме една доста усилена и съществено подготовка. Дайвът потегли съвършено. Достигнахме дълбочината. Плувахме нагоре, дори с прочут консерватизъм. Нещастието се случи на 40-я метър, в крайната фаза на дайва, където проблеми с ухото провокираха вертиго у Теодора, а по-късно и при мене. Вертигото е такова положение, в което губиш цялостна дезориентация. Всичко се върти. Ти се въртиш в кръг, не знаеш къде е горе, къде е долу, какво става. Вертигото е доста съществено, 4 часа под водат, безспорен световъртеж. Все едно са ви качили на въртележка и ви въртят със 100 км/ч.

Теодора се държа безусловно героичен до последно. Тя просто бе сюрпризирана, както и аз, от обстановката. Не изпадна в суматоха. Но просто в един миг ресурсите свършиха. И тя се удави. 

Аз изгубих по време на този дайв най-милото и най-скъпото създание, което имах на земята. Не знам по какъв начин ще пребивавам без нея ", споделя сломен Михаил Балабанов.

Към момента Михаил към момента е в тежко положение, под лекарско наблюдаване. Очаква се той да остане в болница най-малко още няколко дни.






http://bradva.bg
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР